Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A rendezvényszervezés világában az események lebonyolításához szükséges felszerelés épp olyan fontos szerepet játszik, mint az esemény maga.

Minden egyes szempontot gondosan figyelembe kell venni, hogy az eszközök megjelenése harmonizáljon az eseményen alkalmazott általános megjelenéssel és elrendezéssel. A K-array Event sorozata teljeskörű audio megoldást kínál a megjelenést prioritánsként kezelő rendezvényszervezők számára.

A kényelmesen kezelhető, könnyű és rendkívül diszkrét megjelenésű, hordozható K-array rendszereken alapuló Event sorozat 3 moduláris szett (KREV102, KREV101, KREV80) formájában áll rendelkezésre, melyeket a Kobra-KK102 hangszóróval, a Thunder-KMT12 mélynyomóval és az Anakonda-KAN200+ rendszerrel is kombinálhatsz.

Ezek a rendkívül rugalmasan használható, fehér rendszerelemek a helyszín igényeihez igazodva bármely kombinációban alkalmazhatók, zökkenőmentes beépítést biztosítva.

Hajlékony hangfaltest

Az 1″-os kónuszos hangszórók a fonott Flexo PET köpenynek köszönhetően bármilyen tetszőleges formába hajlíthatók, miközben a külső behatás (pl. por) ellen is védettek.

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran van szükség diszkrét megjelenésű, a helyiség belvilágához illő rendszerekre, persze anélkül, hogy az a hangminőség rovására menne.

Könnyű konstrukció

A K-array kínálatában található pehelysúlyú termékek egyszerűen szállíthatók és telepíthetők, így a logisztikát, a helykihasználást és az emberi erőforrás költségeit tekintve is optimális megoldást kínálnak.

Pure Array technológia

A szorosan elhelyezett, szélessávú hangforrásokból álló line-array elemek Pure Array technológiával működnek.

Választható lefedettség

A lefedettség optimalizálása érdekében számos K-array megoldás irányítottsága módosítható. A hangoszlopok kétféle lefedettségi opciót kínálnak: a SPOT beállítás nagyon keskeny szórást, a FLOOD pedig szélesebb lefedettséget biztosít.

Négyszögletű portkialakítás

Az egyedülálló négyszögletű portkialakítás az alacsony torzítású, kiterjedt mélyhangzás érdekében szimmetrikusan terheli a hangszórókat.

Fedélzeti érintőképernyő

Egy beépített érintőképernyő segítségével intuitívan vezérelheted a DSP fő funkcióit, a jelútválasztástól a szintek és késleltetés beállításáig.

Integrált DSP

A beépített DSP segítségével a hangszóró minden egyes paramétere finomhangolható, a hangmérnök így teljeskörűen kézben tarthatja a rendszerkonfiguráció teljesítményét és apróbb jellemzőit.


Lépjünk kapcsolatba!