Biamp, Márkáink

Devio multimédia központ

Egyszerű és hatékony megoldás kisebb terekhez. Azonnali együttműködés, bárhol, bármikor
Biamp meeting megoldás, Huddle room, Oktatási intézmény

A Devio az emberek napi munkavégzését új módszerekkel segíti. A Devio egyetlen USB csatlakozás használatával képes összekapcsolni laptopod az együttműködési térben lévő egyéb technológiákkal, közvetlen hozzáférést engedve a helyiségben található kijelzőkkel, hangszórókkal, mikrofonnal, webkamerával és egyéb eszközökkel.

A Devio asztali és mennyezetre rögzíthető változatban is kapható Beamtracking™ mikrofonjai követik és intelligens módom mixelik az asztal körül ülők beszélgetését. Így a távolról bekapcsolódó személyeknek is olyan élményben lehet részük, mintha személyesen vennének részt a beszélgetésben. A korlátok lebontásával a távolságtól függetlenül is igazi együttműködés jöhet létre.

A Devio csomag a konferencia-technológiát is tartalmazza, így erre sem kell külön gondot fordítanod. A rendszer asztali és mennyezetre rögzíthető formában is elérhető, hangkövető (beamtracking) mikrofonja három 120-fokos zónával rendelkezik, így a tárgyalóteret teljes mértékben, 360-fokban képes lefedni. A Devio birtokában semmi más dolgod nincs, minthogy laptopoddal helyet foglalj az együttműködési térben, csatlakozz a rendszerhez és már indulhat is a megbeszélés.

Devio termékcsalád

Az AV eszközök az emberek közötti kommunikációt hivatottak segíteni. Egy bonyolult rendszer gátolja ennek a célnak a megvalósulását. A Devio rendszert az egyszerűség jegyében alkották meg, megkönnyítve ezzel annak telepítését, karbantartását és kezelését is.

Devio SCR – Kisméretű termekhez tervezett megoldások

 • Kistárgyalókhoz és kisméretű termekhez tervezett megoldások.
 • Különféle konferencia-platformokat – köztük Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, Cisco Webex stb. – futtató PC-kkel működik.
 • Egyetlen USB-csatlakozás támogatása az audio- és videotartalmak gazdagépen történő lejátszásához, a DisplayLink USB grafikus technológia használatával.
 • Az automatikus beállításnak köszönhetően könnyedén kezelhető az eszközök csatlakoztatása, valamint az egyes helyiségek hangerőszintjének és – az EQ segítségével – a hangszórók hangszínének beállítása.
 • A Biamp SageVue szoftver és API segítségével, SNMP-n keresztül, vagy a Devio SAU szoftverrel távvezérelhető és felügyelhető.

Devio SCX – közepes és nagyméretű termekhez való megoldások

 • Rugalmasan használható tárgyalótermi irányítóközpontok.
 • Kompatibilis a Biamp Tesira audio kiegészítőkkel.
 • Komplett rendszer építhető belőle, mikrofonokkal, erősítőkkel és hangszórókkal.
 • Egyszerű, programozásmentes telepíthetőség és üzembehelyezés.
 • Biamp Launch: automatikus funkciók és stabilan kiváló hangzás.
 • A Biamp SageVue szoftver és API használatával távoli felügyeleti és távvezérlési lehetőség.

A Devio termékcsalád elemei:


Lépjünk kapcsolatba!