MOMENTUM True Wireless 4 White

True Wireless ANC fülhallgató

116.990 Ft

A gyártó oldalán megvásárolható
Leírás

Tapasztald meg a fejlett vezeték nélküli hangzást, és lépj be a holnap világába a MOMENTUM True Wireless 4 segítségével. Merülj el a hallásodhoz és preferenciáidhoz alkalmazott hangzásban. Fedezd fel az olyan jövőbiztos funkciókat, mint az Auracast™ & LE Audio* adaptív ANC-vel és akár 30 órás lejátszási idővel.*

*Auracast™ & LE Audio : csak firmware frissítéssel érhető el

  • Sennheiser Signature Sound: Kivételes hanghűséget nyújt, biztosítva, hogy minden részlet és érzelem úgy legyen hallható, ahogy a művész eltervezte, köszönhetően a TrueResponse jelátalakító rendszerünknek, amely csúcsminőségű hangélményt nyújt ütős basszusokkal és kifinomultan magas hangokkal.
  • Adaptív zajkioltás (ANC): Automatikusan a környezethez igazítja a zajszűrést, így biztosítva a magával ragadó hallgatási élményt.
  • Jövőbiztos technológiák: Lépj a jövőbe az Auracast™ támogatásával és a LE Audio* funkcióval, és élvezd a legújabb kodekeket Bluetooth® 5.4 kompatibilitással.
  • Egész napos kényelem: A válogatott méretű puha szilikon füldugók és uszonyok kényelmes illeszkedést biztosítanak a hosszabb hallgatáshoz.
  • A hangzás személyre szabása: Válassz a hangzás testreszabásának több módja közül: vezetett tesztek a személyre szabott hangprofilokhoz, adaptív 5 sávos EQ, Sound Zones, Sound Check vagy előre beállított módok.
  • Akár 30 óra lejátszási idő az új akkumulátor-rendszerrel és a gyors Qi vezeték nélküli töltéssel: 8 perc töltés az akkumulátor védelmi módunknak köszönhetően 1 óra lejátszáshoz.
  • Veszteség nélküli hangzás: Garantálja a hibátlan bitenkénti hangátvitelt, kompromisszumok nélküli hangminőséget biztosítva a vezeték nélküli zenehallgatás során.

A doboz tartalma

A MOMENTUM True Wireless 4 tartalmaz (1) egy pár MOMENTUM True Wireless vezeték nélküli fülbe helyezhető hallgatót, (2) négy füladapter-készletet (XS/S/M/L), (3) három fülúszókészletet (S/M/L), (4) egy töltőtáskát, (5) egy USB-C töltőkábelt, valamint (6) egy gyors útmutatót és felhasználói kézikönyvet, hogy pillanatok alatt nekikezdhess.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Hifi jellemzők

Aktív zajszűrés, True wireless, Vezeték nélküli, Zárt

Hifi viselési mód

Hallójáratba dugható

Cikkszám: C700366
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

MOMENTUM SPORT Olive

True wireless sport fülhallgató teljesítményméréssel, olívazöld

129.990 Ft

HD 660S2

Nyitott Hifi fejhallgató

233.990 Ft
Sajnos nincsen találat.