Márkáink, Sennheiser

XS Wireless Digital Mobil/DSLR Audio

Azonnali kapcsolat. A vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően nincsenek akadályok és zavaró tényezők, csak gondtalan hangtovábbítás bármikor.
Videós hang

Az XS Wireless Digital azonnali kapcsolatot biztosít.

A hordozható jeladó és vevő egyszerű szinkronizálásával az XS Wireless Digital 2,4 GHz-es jelátvitel segítségével hoz létre vezeték nélküli egyenrangú (P2P) kapcsolatot. Ilyen egyszerű. Legyen szó akár az egyszemélyes videós csapat egyszerű csíptetős mikrofonjáról, vagy egy azonnal üzembe helyezhető vezeték nélküli mikrofonról a próbateremben vagy színpadon, ez a vezeték nélküli eszköz a szabad mozgás biztosításával teszi lehetővé belső kreativitásának korlátlan kibontakoztatását.

Lépj be a vezeték nélküli hangzás világába


A vezetéknélküliség lehetővé teszi a pillanat megélését. A digitális XS Wireless elérhető közelségbe hozza a nagyszerű hangzást, ideális eszköz annak hatékony rögzítésére. Élvezd a kiegyensúlyozott, tiszta hangzást, anélkül, hogy ezért bonyolult beállításokkal kéne bajlódnod.

Egy gombnyomással használható


A digitális XS Wireless csupán egyetlen nyomógombbal rendelkezik. Kapcsold be és csatlakozz az eszközhöz azonnal, nyomd meg röviden a némításhoz és hosszabban a kikapcsoláshoz. Csökkentsd a beállás idejét, ne maradj le a pillanatról.

Digitális működés a világ bármely pontján


Legyen a hangzásod is legalább olyan szabad és határtalan, mint az ötleteid. Felejtsd el a frekvenciahangolást és lépj be a digitális világba. A 2,4 GHz-es jelátvitellel bármikor bárhová könnyedén csatlakozhatsz.

Sokoldalú szettek: lavalier vagy kézi mikrofonhoz

A vevőegység a tartozék rögzítővel a kamera vakupapucsához, míg az adóegység a dinamikus kézimikrofonhoz vagy lavalier mikrofonhoz csatlakoztatható.

Válassz a klasszikus felhasználási módokhoz tervezett kényelmes csomagok közül, vagy állítsd össze saját rendszered az egyes alkotóelemekből.

Az adó- és a vevőegység egyetlen akkufeltöltéssel akár 5 órát is képes működni, az újratöltés pedig USB-n keresztül kényelmesen megoldható.

Ha nem DSLR kamerádhoz, hanem a mobilodhoz keresel mikrofont, akkor érdemes kiegészítő termékeinket is (mikrofon rögzítő és állvány) beszerezned.
XSW-D Portable Lav Mobile Kit verzióban is elérhető, vagy a Mobile Kit külön is megvásárolható.

XSW-D zenész felhasználásra


Lépjünk kapcsolatba!