K-array, Márkáink

KGEAR

Különféle oszlop-, line-array-, mennyezeti- és fali-hangszórók, valamint mélynyomók és erősítők, melyek bármely alkalmazási területen helytállnak.
K-array Beépített hang, K-array Műemlék hang, Koncert és előadóterem, Múzem és műemlék épület, Rendezvényhelyszínek, Stadion és sportlétesítmény, Színház, Templom

Az olasz K-array pro-audio területén szerzett 30 éves tapasztalatának gyümölcseként egy új márka született, hogy a felhasználók még szélesebb körének elérésére tegyen kísérletet.

KGEAR 2023 katalógus

A legújabb hangfelszerelés, egyenesen Olaszországból

Bemutatjuk a KGEAR-t, egy vadonatúj pro-audio termékcsaládot, melyet Olaszországban, Mugello szívében, Firenze mellett terveztek és gyártanak, és amelyet a K-array megalkuvást nem ismerő technológiájával vérteztek fel.

A teljesítményre és a hangminőségre fókuszáló KGEAR termékek – a mindenhol és mindenkor hatékonyan működő funkciókon keresztül – könnyen kezelhető és megbízható technikai megoldást kínálnak.

Mindegy, hogy szórakoztatni, pihenni vagy bulizni szeretnél, kiváló technikai adottságaival, praktikus funkcióival, valamint kompakt, letisztult megjelenésével és értékállóságával a KGEAR minden igényedet kielégíti.


Mitől olyan különleges a KGEAR?

Célorientált technikai megoldások:

egy vezető pro-audio cég tapasztalatait kamatoztatták, illetve vívmányait alkalmazták.

A nagyszerű hangzás esszenciája:

letisztult konstrukció, zökkenőmentesen működő technikai megoldásokkal.

A vágyott teljesítmény, megfelelő kontrol alatt:

alaprendszerek a kiváló hangminőség, a könnyű kezelhetőség és a méretezhetőség szolgálatában.

Egyenesen Olaszországból:

a K-array termékeit a toszkán Mugello szívében tervezi, fejleszti, gyártja és teszteli.

KGEAR termékek


Lépjünk kapcsolatba!