Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Mindannyian tudjuk, mekkora szabadságot jelent a munkahelytől távol végzett munka. A távmunka több lehetőséget kínál a munka helyének és módjának megválasztásában, harmonikusabbá teheti a munka/magánélet egyensúlyt, illetve nagyobb rugalmasságot biztosít. Egy megfelelően megválasztott távmunka headset segítségével az otthoni munka még optimálisabbá tehető.

Csak néhány a számos előny közül: tisztább hangzású telefonbeszélgetések, passzív és aktív zajkioltás (ANC), vezeték nélküli hordozhatóság, felhasználói kényelem és stílusos megjelenés. Mindamellett a piacon hatalmas a headset-választék. Melyik lenne a számodra legmegfelelőbb? A bármely távmunkához kiváló megoldást kínáló ADAPT-sorozat prémium minőségű headsetjeinek bemutatásán keresztül most segítünk neked megválaszolni ezt a kérdést.

ADAPT 660

Mi a foglalkozásod?

Ez az egyik fontos kérdés, amit számításba kell venni. Sok időt töltesz olyan hívásokkal, ahol fontos szerepet játszik a beszédérthetőség és a kényelem? Egyedül vagy – különféle online platformok (pl. Microsoft Teams, Zoom vagy Google Hangout) használatával – másokkal együttműködve végzed munkád? Esetleg több időt töltesz nagyobb odafigyelést igénylő feladatokkal? Vagy talán a jelenlegi és potenciális partnerekkel folytatott megbeszélések teszik ki mindennapjaid nagyrészét, ahol a jó benyomás érdekében fontos a modern megjelenés? Amikor headsetet választasz, a fenti kérdések mindegyikét érdemes fontolóra venni.

Milyen környezetben dolgozol?

A munkavégzés helye is ugyanilyen fontos. Az ügyfelek és partnerek látogatásakor sok időt töltesz utazással? Otthonról dolgozol? Vagy inkább internetes kávézókban, illetve közös használatú irodákban? Sokoldalú, távmunkát végző szakemberként időről-időre a fenti lehetőségek mindegyikére sor kerülhet. Ezért lehetőleg olyan headsetet válassz, amely az mellett, hogy alkalmazkodik a különböző munkakörülményekhez, kategóriája legjobb hangminőségét nyújtja.

ADAPT 460

A kényelem mindenek felett

Ha képességeid legjavát akarod nyújtani munka közben, a legkevésbé sem szeretnéd, ha egy kényelmetlen headsettel kéne bajlódnod. Ha túl szoros, fájdalmat okoz, ha túl laza, akkor meg leesik. Ez egy olyan befektetés, amely segít, hogy szakmai tudásod legjavát nyújtsd. Érdemes hát munkaeszközként egy minőségi headsetet választani, mert hosszú távon kifizetődő. Tehát mi kell ahhoz, hogy egy headset kényelmes legyen?

Könnyű konstrukció

Ha egész nap telefonálgatnod kell, akkor elengedhetetlen, hogy a headset könnyű legyen. Egy nehezebb headset meglepően gyorsan kényelmetlenné tud válni és még a testtartásra is hatással van.

Alapanyagok

A kiváló minőségű műanyagból és fémből (pl. acél) készült professzionális headsetek tartósabbak. A műbőrrel bevont, puha fülpárnák kényelmesebbé teszik a használatot.

Állíthatóság

Mindannyian mások vagyunk és ez a fejünk formájára és méretére is igaz! Az állítható fejpántok személyre szabott illeszkedést biztosítanak, így kényelmesebbé teszik a headset használatát munka közben.

Stílusodnak megfelelő megjelenés és működés

A headset kiválasztásakor mind a funkcionális, mind a megjelenésbeli tulajdonságokat érdemes megvizsgálni. A mai headsetek vezetékes vagy vezeték nélküli kivitelben, illetve számos viselési stílusban kaphatók. Régen a vezetékes headsetek megbízhatóbb hangminőséget kínáltak, mivel esetükben a hangfrekvenciás jelek, illetve a mikrofonjelek közvetlenül a kábelen keresztül kerülnek továbbításra. Korábban a vezeték nélküli headsetek érzékenyebben reagáltak az interferenciára. Napjaink prémium minőségű, vezeték nélküli Bluetooth® headsetjei azonban ugyanazt a megbízható hangzást és mikrofonminőséget kínálják, mint a legtöbb vezetékes headset. Így a választást ezután az egyéni preferencia, a költségkeret és a viselési mód határozza meg. A headset viselési módját is érdemes fontolóra venni. A választást a munkavégzés módja és az egyéni preferenciák is befolyásolhatják.

ADAPT 560

Mi a helyzet a viselési móddal?

Kagylós headsetek

A fület körülölelő, kagylós headsetek a legnagyobb méretűek. Általában ezek kínálják a legjobb hangzást, mivel a fülkagylóban nagyobb hely áll a hangtechnika rendelkezésére. A tágasabb hely nagyobb és tartósabb akkuk használatára ad lehetőséget. A nagyobb fülkagylók ráadásul jobban elosztják a headset nyomását és súlyát, továbbá kényelmes alapanyagok (pl. párnázott műbőr) használatára adnak lehetőséget. A zajcsökkentés tekintetében is elmondható, hogy jobb a nagyobb – passzív zajcsillapításról a nagyméretű fülpárnák gondoskodnak, míg a nagyméretű fülkagylókban egy aktív zajkioltást (ANC) kínáló fejlett mikrofon is helyet kaphat.

Ajánlott felhasználás: olyan távmunkát végző szakemberek számára, akik minden paraméter tekintetében a legjobbat keresik és munkájukat egylégterű irodában, otthonról vagy utazás közben végzik.

Az EPOS ajánlata:

ADAPT 600-as sorozat:

Összpontosíts a feladatodra és hozd ki magadból a legtöbbet egy olyan headset segítségével, amely ezt EPOS AI™ mesterséges intelligenciával, sztereó hangzással és adaptív aktív zajkioltással (ANC) támogatja.

ADAPT 300-as sorozat:

Zavartalanul összpontosíts az aktuális feladatra – az aktív zajkioltás (ANC) csökkenti a háttérzajt, így a forgalmas, egylégterű irodákban és útközben is hatékonyabbá teszi a munkát.

Fülre-fekvő headsetek

A fülre-fülre-fekvő headsetek – a kagylós nagytestvértől eltérően – a hangot kötvetlenül a hallójáratba juttatják. Ezek a modellek még mindig nagyobb méretűek, így hangminőség tekintetében megfelelnek a magasabb elvárásoknak is. A fülre-fekvő kialakítás kiváló hangzást és mikrofonteljesítményt kínál, ami azt jelenti, hogy használatával az egylégterű irodákban, illetve útközben, zajos környezetben is nagyszerű minőségben bonyolíthatók a telefonbeszélgetések. A fejpánt kialakításának és a nagyméretű fülkagylóknak köszönhetően itt sem jelenthet problémát az akkukapacitás. A behajtható mikrofonkar praktikus tárolást tesz lehetővé, míg a stílusos konstrukció mind professzionális munkakörnyezetben, mind menet közben kiválóan megállja helyét.

Ajánlott felhasználás: olyan távmunkát végző szakemberek számára, akik telefonbeszélgetéseiket kiváló hangminőségben szeretnék bonyolítani, akiknek a munkájukra történő összpontosításhoz fontos a zajkioltás (ANC), illetve akik egy olyan kompakt, esztétikus megoldásra vágynak, amely bármely munkakörnyezethez illik.

Az EPOS ajánlata:

Az ADAPT 500-as sorozat

Zajos környezetben is hallasd hangod egy olyan headset segítségével, amely egylégterű irodákban, illetve útközben is támogatja a hatékony munkát.

ADAPT 200-as sorozat

A mikrofonkart lehajtva gyorsan bekapcsolódhatsz a beszélgetésbe, ha pedig végeztél, a kart a fejpántba hajtva letisztult, modern külsőt vehetsz fel. Munka közben a sztereó hangzású zenét hallgatva könnyebben összpontosíthatsz feladataidra, míg a Microsoft Teams tanúsítvánnyal rendelkező vagy UC-optimalizált megoldásainkkal könnyedén csatlakozhatsz a virtuális megbeszélésekhez.

Vezetékes verziója az ADAPT 100-as széria, bővebb infót itt találsz róla.

Hallójáratba dugható, nyakpántos kialakítás

A hallójáratba dugható, nyakpántos, vezeték nélküli Bluetooth® headsetek diszkrét megjelenésűek és rendkívül könnyűek. A fülrészek vezetékkel kapcsolódnak a hangtechnikát magában foglaló, masszívabb kialakítású nyakpánthoz. A nyakpánt ezért tiszteletre méltó akku-élettartamra ad lehetőséget, a csúcsmodellek pedig ezen felül ANC (aktív zajkioltás) funkciót és rendkívül stabil Bluetooth® kapcsolatot is biztosítanak. A kialakításnak köszönhetően – amely nem olyan sérülékeny és könnyen elejthető, mint a true wireless modellek – ez a konstrukció elegáns, stílusos, valamint funkcióit tekintve is minden igényt kielégít. A fülrészekhez általában számos különböző füladapter áll rendelkezésre, melyekkel az illesztés személyre szabható. Ez nagyon hasznos, mivel a legtöbb ember füle aszimmetrikus, a füladapternek helyet adó hallójárat alakját is beleértve. A megfelelő füladapter kiválasztásával jobb hangzásélmény, optimális hangnyomás és tökéletesebb zajkioltás érhető el.

Ajánlott felhasználás: olyan távmunkát végző szakemberek számára, akik csúcskategóriás funkciókat (ANC és UC-optimalizált hívások) keresnek, mindamellett a munkavégzés helyének váltogatása miatt előnyben részesítik az elegáns, stílusos megjelenést.

Az EPOS ajánlata:

Az ADAPT 400-as sorozat

Maradj mozgásban és végezd feladataid összeszedetten és hatékonyan. Ez a hallójáratba dugható, nyakpántos headset a munkahelyen és útközben is gazdag, természetes hangzást és aktív zajkioltást biztosít.

Forrás: https://www.eposaudio.com/