Weboldalunk megújult 

A prémiumhangzású gaming-eszközöket gyártó EPOS nemrég dobta piacra gaming headsetjeinek új generációját, a csúcskategóriás H6PRO CLOSED és H6PRO OPEN headsetet. A többszörös díjnyertes GSP 600 kiváló tulajdonságaira épülő, nyitott és zárt változatban is elérhető H6PRO gamer headset kivételes, természetes és kiterjedt, rendkívül valósághű hangzást biztosít, mellyel tökéletes játékélmény érhető el.

Erőteljes hangzásukkal, könnyedén kezelhető, levehető mikrofonkarjukkal, strapabíró alapanyagaikkal, hosszú távon is kényelmes viseletet biztosító kialakításukkal a H6PRO headsetek a „hangzás erejével” gazdagítják a gaming-élményt. Az EPOS H6PRO CLOSED és OPEN gaming headsetek a következő eszközökkel kompatibilisek: PC, Mac®, PS4™, PS5™ Xbox® Series X|S, Xbox® One és Nintendo Switch™.

EPOS H6PRO OPEN – hátul nyitott kialakítás, kiterjedt, természetes és valósághű hangzással

A jellegzetes EPOS hangzást kínáló, saját tervezésű hangszórókkal rendelkező H6PRO OPEN magával ragadó, nyitott és kiterjedt hangzástérrel emeli a tétet. Ez a nyitott kialakítású headset a teljes frekvencia-tartományban természetes és valósághű játékhangzást kínál, minimális hallásfáradás mellett. Azon gamerek számára, akik csúcsminőségű és természetes hangzásra vágynak, vagy csendes környezetben játszanak, a H6PRO OPEN nyújt minden igényt kielégítő megoldást.

A Sebring-fekete, Racing-zöld és Ghost-fehér színben kapható EPOS H6PRO OPEN ugyanazokat a prémiumkategóriás funkciókat kínálja, mint a H6PRO CLOSED – úm. fokozott kényelem, levehető és felhajtással némítható mikrofon, valamint széleskörű platformtámogatás –, néhány alapvető különbséggel:Nyitott kialakítású headset – a csendes környezetben történő játszáshoz tervezett H6PRO OPEN egy egyedülállóan nagyteljesítményű headset.

A mesterien megalkotott jelátalakítók természetes és valósághű hangzást kínálnak, az elsőosztályú hangzásélmény jegyében.

  • A nyitott kialakítás magával ragadó hangzásteret hoz létre, amely részletgazdagon adja vissza a játékok hangját.
  • Természetes beszéd- és hallgatási élmény – a nyitott akusztikai kialakításnak köszönhetően a gamerek természetes módon, a Sidetone funkció használata nélkül hallhatják saját hangjukat.

EPOS H6PRO CLOSED – Erőteljes hangzás gaming bajnokságokhoz

A H6PRO CLOSED – a méltán híres és elismert, zárt kialakítású GAME ZERO és GSP 600 tovább gondolásával – erőteljes hangzást kölcsönöz a játékok számára, kiváló passzív zajcsökkentéssel, hogy a külvilágot kizárva, csakis a játékra koncentrálhass. A Sebring-fekete, Racing-zöld és Ghost-fehér színben kapható H6PRO CLOSED dinamikus és erőteljes hangzást közvetít – mindezt a hanghűséget érintő kompromisszumok nélkül.

Azon gamerek számára, akik legjobb formájukat akkor tudják hozni, ha precíz hangzású, könnyen vezérelhető és megbízható eszközökkel játszanak, a H6PRO CLOSED páratlan jellemzőket kínál:

  • Zárt kialakítású headset – zárt kialakítású fülkagylóival az EPOS H6PRO CLOSED headset kívül tartja a zavaró környező zajokat, és lehetővé teszi a gamerek számára, hogy a legapróbb neszeket is meghallva növeljék versenyelőnyüket.
  • Tökéletes kényelem a maratoni játékmenetekhez – a többórás intenzív összpontosítást igénylő játékokhoz a H6PRO CLOSED headsetet számos előnyös tulajdonsággal vértezték fel: könnyű, párnázott fejpánttal, 2-tengelyes, csuklós fülrészekkel és memóriahabos fülpárnákkal.
  • Levehető mikrofonkar, felhajtással aktiválható némításfunkcióval – a gamerek a mikrofonkar egyszerű felhajtásával azonnal némítják a mikrofont. A headset kényelmesen kezelhető, mágneses mikrofonkarja könnyedén az optimális pozícióba igazítható, továbbá külső mikrofon használata esetén le is vehető és egy elegáns fedlapra cserélhető.
  • Az összes ismertebb platform támogatása – a H6PRO CLOSED a következő eszközökhöz rendelkezik tartozék cserélhető kábelekkel: a PC, Mac®, PS4™, PS5™ Xbox® Series X|S, Xbox® One és Nintendo Switch™. A gamerek a játékok hangzásának fokozásához a headsetet az EPOS külső hangkártyájával is párosíthatják.
  • A PC hangzásának megújítása – a H6PRO CLOSED headset, amely az analóg vezetékes kimenettel rendelkező platformok bármelyikével használható, az EPOS Gaming Suite szoftveren keresztül és a GSX 300 külső hangkártyával párosítva a sztereó hangból is kiváló térhangzást varázsol.

A H6PRO CLOSED headsetet úgy tervezték, hogy a játékhoz erőteljes és testreszabható hangzást biztosítson, és hogy elsőosztályú hangzása révén használatával a gamerek versenyelőnyre tehessenek szert.

A kiváló minőségű alkotóelemekből álló H6PRO CLOSED és H6PRO OPEN a jobb oldali fülrészen egy ergonomikus kialakítású hangerőszabályzóval is rendelkezik, mellyel játék közben is gyorsan és könnyedén állítható a hangerő.

Mindkét headset tartozékainak részét képezi egy-egy PC-hez és konzolokhoz használható analóg kábel, valamint a levehető mikrofonkar helyére dugható két-két fedlap.

EPOS Audio gyártói oldala


Lépjünk kapcsolatba!