Weboldalunk megújult 

EPOS Enterprise, Márkáink

IMPACT 5000 széria

Új mérföldkő a DECT headsetek területén.
Irodai munkavégzés

IMPACT 501x sorozat

Egyfüles headsettel, 2 fajta viselési formával: fejpántos vagy fülkampós kivitelben.

IMPACT 503x sorozat

Egyfüles, fejpántos headsettel

IMPACT 506x sorozat

Kétfüles, fejpántos headsettel

Kiváló hangzásának és sokoldalúságának köszönhetően az IMPACT 5000 sorozat a teljesítménynövelés hatékony eszköze.

Munkád közben az íróasztalnál ülve vagy az irodában szabadon járkálva hívásaid közvetlenül a headsetről kezelheted és könnyedén válthatsz eszközeid között. Hozd ki a legtöbbet üzleti beszélgetéseidből egy újgenerációs DECT headset segítségével.

Várd a jövőt felkészülten

Az IMPACT SDW 5000 széria olyan headseteket kínál, amely újgenerációs, minőségi kommunikációt, jövőbiztos eszköztámogatást, egésznapos viselési kényelmet és fejlett biztonságot nyújt a modern irodai munkakörnyezetben dolgozó szakemberek számára.
A modern irodákban dolgozók szeretik, ha munka közben szabadon mozoghatnak és ad hoc megbeszéléseket tarthatnak. IMPACT SDW 5000 alakjában ezek a szakemberek egy olyan tökéletes üzleti kommunikációs eszközre tehetnek szert, mellyel felkészülten állhatnak a jövő kihívásai elé.

Kitűnő hangzás

A hatékony üzletvitelhez elengedhetetlen a sikeres kommunikáció. Hagyományos üzleti normákat felülmúló, szuper szélessávú hangzásával az IMPACT SDW 5000 sorozat új mércét állít a telefonos hangzás terén. Halld meg a beszélgetések finom árnyalatait és élvezd mind a kommunikációt, mind a multimédiás tartalmakat természetes, gazdagabb hangzással.
Egy 2-mikrofonos zajcsökkentő rendszer, valamint egy forradalmi sajáthang-érzékelő technológia gondoskodik a kivételes hangzásról és arról, hogy a beszéd zajos környezetben is jól érthető legyen. Egy új szélessávú üzemmód áll rendelkezésre, amely zajos környezetben is képes több felhasználó számára kiváló hangzást nyújtani.

Tökéletes rugalmasság

Hívások kezelése egyetlen eszközről. Az IMPACT SDW 5016, az SDW 5036 és az SDW 5066 egyszerre akár három eszközhöz (pl. okostelefon, PC, asztali telefon és egyéb mobileszközök) is csatlakoztatható, így a felhasználók a bázisállomáson keresztül személyre szabottan kiválaszthatják az általuk előnyben részesített hangforrásokat.
A bázisállomás USB portján keresztül vezetékes EPOS headsetek/kihangosítók, illetve a BTD 800 USB dongle használatával Bluetooth® headsetek is csatlakoztathatók.
A további típusokról lentebb tájékozódhatsz (*)

Nagyobb hatékonyság

Az IMPACT 5000 sorozat intelligens funkciók egész sorát kínálja a zökkenőmentes kommunikáció és a hatékonyabb együttműködés érdekében. A headset „foglalt” jelzőfénye segít, hogy a felhasználókat ne zavarják telefon-, illetve konferencia-beszélgetések közben, miközben a passzív zajcsökkentést nyújtó, puha fülpárna is a könnyebb összpontosítást szolgálja. Az intelligens headset és a bázisállomás szabályzói egyszerű híváskezelést biztosítanak.
A felhőalapú EPOS Manager szoftverrel az IT-vezetők könnyedén kezelhetik az EPOS eszközöket, központilag végezhetik el a frissítéseket és a rendszer konfigurálását. Az IMPACT SDW 5000 széria a maximális hatékonyság érdekében UC-optimalizált, illetve Skype for Business tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Fokozott biztonság

A cégek IT vezetői számára a biztonság a legfontosabb szempont. Az IMPACT SDW 5066 a beszélgetések bizalmasságának megőrzése érdekében fejlett biztonsági protokollokkal rendelkezik. A DECT Security tanúsítvánnyal* rendelkező IMPACT 5000 sorozatnál különös figyelmet fordítottak a biztonságos párosításra, amely a vezeték nélküli rendszerek legkiszolgáltatottabb része.
A hitelesítési folyamat során a rendszer 128 bites kulcsokat használ, miközben a Protected Pairing funkció biztosítja, hogy a bizalmas párosítási adatok ne legyenek lehallgathatók az éteren keresztül. Az IT-vezető az EPOS Manager szoftveren keresztül szükség esetén letilthatja a Bluetooth® kapcsolatot, a hívások egyesítését, illetve a konferencia üzemmódot.

(*) = A különböző modellek különböző csatlakozási lehetőségeket kínálnak:

  • A 3-as végződésű típusok soft phone alkalmazásokhoz használhatóak bluetooth kapcsolattal
  • A 4-es végződésű típusok soft phone alkalmazásokhoz és mobiltelefonhoz használhatóak, illetve tartozik hozzájuk egy BTD 800 USB dongle.
  • Az 5-ös végződésű típusok soft phone alkalmazásokhoz és asztali telefonhoz használhatóak.
  • A 6-os végződésű tpusok soft phone alkalmazásokhoz, mobiltelefonhoz és asztali telefonhoz használhatóak, illetve tartozik hozzájuk egy BTD 800 USB dongle.

Lépjünk kapcsolatba!