Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Az IMPACT 1000 sorozat az első olyan headset, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a New Open Office* munkaterületeken történő kihívásoknak. A headset biztosítja, hogy a megbeszélés minden résztvevője koncentrált maradhasson a hatékony párbeszéd érdekében, minimális agyi energiát fordítva a hallgatásra és a lényeges dolgok megértésére. Az EPOS IMPACT 1000-et úgy tervezték, hogy segítse az agyat a hibrid adaptív ANC és az EPOS AI™ technológia segítségével a hallgatásban és a megértésben, miközben a hívás legalább egyik résztvevője zajos környezetben van.

Az IMPACT 1000 headsetet a modern egylégterű irodai környezethez tervezték. A headsetben alkalmazott EPOS BrainAdapt technológia mérsékli a mentális kimerültséget, miközben az adaptív zajkioltásnak (ANC) és az EPOS AI által működtetett iparágvezető hangrögzítésnek köszönhetően üzeneted biztosan célba ér. A könnyű konstrukció, a puha fülpárnák és a párnázott fejpánt egész nap kényelmes viseletről, a szuper-szélessávú hangátvitel pedig természetes hangzásról gondoskodik. Az érintésmentes töltőállomás, az intuitív, headseten elhelyezett kezelőszervek és az intelligens funkciók minden tekintetben egyszerű használatot tesznek lehetővé. 

A három párhuzamosan használható vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően az irodában ide-oda járkálva egyszerre akár három eszközhöz is csatlakozhatsz. A TalkThrough (hangáteresztés) funkció használatával a headset levétele nélkül beszélgethetsz kollégáiddal, miközben egy minden irányból látható (360°-os) fényjelzés mutatja számukra, ha éppen telefonálsz. A headset Microsoft Teams tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely megfelel a Microsoft Teams Open Office követelményeknek.

Adaptív állítható ANC

Az adaptív és állítható ANC azt jelenti, hogy a beépített aktív zajszűrés alkalmazkodik a környező zajszinthez, és mindig csak annyi ANC-t használ, amennyire éppen szükség van. Ez csökkenti az elfedettség érzését olyan helyzetekben, amikor nincs szükség magas szintű ANC-re. Az állítható ANC lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az EPOS Connect asztali vagy mobil verzióján keresztül manuálisan állítsa be az ANC szintjét.

Iparágvezető hangrögzítés a fókuszált beszélgetésekhez: Az EPOS AI™ által működtetett adaptív mikrofon-technológia segítségével üzeneted biztosan célba ér.
Az egylégterű irodában is őrizd meg szellemi frissességed: A hibrid adaptív zajkioltó (ANC) technológia hatékonyan szűri ki a zajt, segítve Téged a folyamatos összpontosításban – még a forgalmas, egylégterű irodai környezetben is.
Új mérce az egylégterű irodai headsetek piacán: Próbáld ki ezt az egylégterű irodákba tervezett, szuper szélessávú átvitelt és sztereó hangzást kínáló, kiváló headsetet. Megfelel a Microsoft Teams Open Office követelményeinek.
Élvezd a headset által kínált egésznapos kényelmet: Könnyű konstrukció, puha, légáteresztő párnák és párnázott fejpánt – az egylégterű irodákban is egész nap kényelmes munkafeltételek
Az igazi kényelem záloga: Érintésmentes töltőállomás és intelligens funkciók – a headset valóban intuitív módon és zökkenőmentesen használható.